Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle üniversitemiz önlisans – lisans eğitim öğretim ve sınav yönetmeliğinin ilgili şartlarını sağlayarak en çok iki yarıyıl içinde mezun olabilecek öğrencilerin 45 AKTS’ye kadar olan ders alma taleplerini; ayrıca üniversitemiz önlisans – lisans eğitim öğretim ve sınav yönetmeliğinin ilgili şartlarını sağlayarak son yarıyılda alabileceği en fazla ders yükü kadar derse yazılan ve bölüm veya programdan mezun olabilmek için iki dersi daha kalan öğrenci, 60 AKTS...

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent News

2020-2021 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bahar Dönemi Ders Programı
2 Nisan 2021By
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Faaliyetlerinin Yürütülmesi Hakkında
2 Nisan 2021By
SBF 45 ve 60 AKTS Ders Başvuruları Hk.
1 Nisan 2021By