Öğrencilerimizle Teknik Gezi Düzenlendi

Üniversitemiz İnşaat Teknolojisi Programı ve İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinin katılımıyla, mesleki bilgi ve deneyimlerini geliştirmeye yönelik olarak DSİ Trabzon Bölge Müdürlüğü Taşkın Müzesi’ne ve Ergan İnşaat şantiyesine iki ayrı teknik gezi düzenlendi.

DSİ Taşkın Müzesi ve Laboratuvar Gezisi (04.05.2026)

04.05.2026 tarihinde, Devlet Su İşleri (DSİ) Trabzon Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Taşkın Müzesi ve laboratuvarlarına teknik bir gezi düzenlenmiştir. Gerçekleştirilen bu etkinlik kapsamında öğrenciler; taşkın yönetimi, su yapıları, hidrolik modelleme ve afet risk azaltma çalışmalarını sahada bizzat gözlemleme fırsatı bulmuştur.
DSİ Gezisi 1
DSİ Gezisi 2
DSİ Gezisi 3
DSİ Gezisi 4
DSİ Gezisi 5
DSİ Gezisi 6
DSİ Gezisi 7
DSİ Gezisi 8

Ergan İnşaat Şantiyesine Uygulamalı Teknik Gezi (05.05.2026)

05.05.2026 tarihinde, öğrencilere uygulamaya yönelik mesleki bilgi ve deneyim kazandırmak amacıyla Ergan İnşaat bünyesinde yürütülen bir şantiyeye teknik gezi düzenlenmiştir. Şantiye gezisi kapsamında devam eden yapı imalatlarını yerinde inceleme fırsatı bulan öğrenciler; mesleki bakış açılarını geliştirerek şantiye ortamını yakından tanımış ve gelecekteki mesleki hayatlarına daha bilinçli hazırlanma imkanı bulmuştur.
Şantiye Gezisi 1
Şantiye Gezisi 2
Şantiye Gezisi 3
Şantiye Gezisi 4
Şantiye Gezisi 5
Şantiye Gezisi 6