2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Kayıt Yenileme Yapacak Öğrencilerin Ödeme Koşulları

2022 – 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM KAYIT YENİLEME YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı ödemeleri 18.07.2022 tarihi itibariyle başlamış olup son ödeme tarihi 23.09.2022’dir.

Avrasya Üniversitesi’ne devam eden öğrencilere ilişkin 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi güncel fiyat bilgisi için tıklayınız.

ÖDEME YAPILAN BANKALAR

Banka Adı : AlbarakaTürk Katılım Bankası

Şube Adı    : Değirmendere Şubesi

Alıcı Adı    : T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

İban No      : TR78 0020 3000 0210 7500 0000 01

Banka Adı : Garanti Bankası

Şube Adı    : Trabzon Merkez Şubesi

Alıcı Adı    : T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

İban No      : TR82 0006 2000 1580 0006 2949 19

TAKSİTLİ ÖDEME YAPILAN BANKA KREDİ KARTLARI

Akbank-Axess, İş Bankası-Maximum, AlbarakaTürk Katılım Bankası-Word,

Yapı Kredi Bankası-Word, Halk Bankası-Paraf ve tüm Bonus özellikli kredi kartları

ÖDEME ŞEKİLLERİ

1-Nakit ödeme yapmak isteyenler, yıllık ücretinin tamamını nakit olarak yukarıdaki İban numaralarından herhangi birine ödeme yapabilir. Banka yolu ile yapılan ödemelerde dekontun açıklama kısmına öğrencinin adı-soyadı, öğrenci kimlik no ve bölümü mutlaka yazılmalıdır ve nakit ödemeler gişelerden yapılmalıdır.

2-Nakit ödeme yapamayanlar, en az 1/3 (üçte birini) tüm kredi kartlarına tek çekim,  geri kalan 2/3 (üçte ikisini) yukarıda sayılan kredi kartlarına 9 eşit taksitle ödeme yapabilir.

3-Bölüm ücretinin 1/3 ünü nakit veya tüm kredi kartlarına geçerli tek çekim yöntemi ile ödeme yaptıktan sonra kalan 2/3 lük kısmını taksitli ödemek isteyenler ancak yukarıda yazılı olan kredi kartlarına sahip olamayanlar, Albarakatürk Katılım Bankası ile Otomatik Katılım Sistemi (OTS) anlaşması yapılarak vadesiz , faizsiz ve komisyonsuz taksit yapma imkanı vardır. Faizsiz eğitim kredisinden yararlanmak için krediyi kullanacak kişinin  bankadan kredi kullanabilme şartlarını ( çalışan, emekli v.b.) sağlamış olması gerekmektedir.

3. madde belirtilen OTS Kredisi kullanmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki bilgileri tam ve doğru olarak düzenleyerek Üniversitemizden alacak oldukları proforma fatura ile kredi başvurusunda bulunması gerekmektedir.

Talep Edilen Bilgiler

Öğrenicinin Adı Soyadı, T.C. Kimlik No, Bölümü/Programı, velinin (krediyi kullanacak olan kişinin) Adı Soyadı, kredi kullanılması talep edilen tutarı muhasebe@avrasya.edu.tr adresine göndererek proforma faturayı talep etmesi gerekmektedir.

Okul ücretlerinde çek, senet yada açık hesap yapılmamaktadır. Kaydın tamamlanması için ücretin tamamının ödenmesi gerekmektedir.