17.05.2022 Tarihli ve 31838 Sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan Akademik Personel İlanı Hk.

17.05.2022 Tarihli ve 31838 Sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan Akademik Personel Alım ilanında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü için ilan edilen 2 (iki) adet Öğretim Görevlisi kadrosu Üniversitemizce iptal edilmiştir. Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü için ilan edilen Araştırma Görevlisi kadro sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

SBF-Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonucu- Tıklayınız.

FEF- Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonucu – Tıklayınız.