Devam Eden Öğrencilerin 2021 – 2022 Eğitim – Öğretim Yılı Ücret Ödeme Şekilleri

Ödeme Şekli – 1 ; Bölüm ücretinin tamamını nakit olarak aşağıda belirtilen İban numaralarına dekontun açıklama kısmına öğrencinin Ad SoyadT.C.  Kimlik ve Öğrenci numarası yazılarak,bankalarıntüm şube  gişelerindenyapılmaktadır.

NAKİT ÖDEME YAPILAN BANKA İSİMLERİ
HESAP ADIBANKA ADIIBAN NUMARASI
T.C. Avrasya ÜniversitesiAlbarakatürkKatılım Değirmendere ŞubesiTR78 0020 3000 0210 7500 0000 01
T.C. Avrasya ÜniversitesiGaranti Bankası Trabzon Merkez  ŞubesiTR82 0006 2000 1580 0006 2949 19

Ödeme Şekli – 2;  .Bölüm ücretinin tamamını nakit ödeme yapamayanlar için en az 1/3 (üçte biri)’ünüyukarıdaki banka İban numaralarına tüm şube gişelerinden nakit olarak veya Üniversitemiz muhasebe biriminden kredi kartına tek çekim (tüm banka banka kartlarına uzaktan veya muhasebe biriminden tek çekim yapılmaktadır),  geri kalan 2/3 (üçte ikisi)’ünü  anlaşmalı kredi kartlarına 9 eşittaksitle ödeyebilirler.Bu seçenekten yararlanıp, öğrenimücretinin 1/3 (üçte biri)’ünü banka yolu ile nakit yatırmak isteyenler dekontun açıklama kısmına öğrencinin Ad Soyad T.C.  Kimlik ve Öğrenci numarası yazdırılarakgişeler den yapılmaktadır.

ÜNİVERSİTEMİZ veya UZAKTAN 9 TAKSİT YAPILABİLENANLAŞMALIKREDİ  KARTLARI

Akbank – Axess

Halkbankası – Paraf

İş Bankası – Maximum

Yapıkredi – World

Albarakatürk – World

Bonus Özellikli Kartlar

Ödeme şekli- 3 :  Bölüm ücretinin 2/3’lük kısmını taksitli ödemek isteyip yukarıda belirtilen  kredi kartlarına sahip olmayanlar, Albarakatürk Katılım Bankası ile otomatik katılım sistemi (OTS) anlaşması yaparak9 taksite kadar faizsiz kredi kullanabilir.

OTS kredisinden yararlanmak isteyen öğrencilerimizin nakit ödemiş olduğu 1/3’lük tutarın dekontu ile birlikte aşağıdaki bilgileri muhasebe@avrasya.edu.tr adresine göndererek kullacak oldukları tutarı gösteren OTS kredisi başvuru formu talep ederek işlem yapması gerekmektedir.

Öğrencinin                                                 Krediyi kullanacak olanın

Adı Soyadı :                                              Adı Soyadı:

Tc. Kimlik  :                                              Tc. Kimlik  :

Bölümü      :

Ödeme Yapacak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine :

Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Üyeleri’nin 24.07.2020 tarih ve 25 Sayılı Kararı gereğince 31.12.2005 tarih ve 26040 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 20. maddesi, Avrasya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16. maddesi ve Avrasya Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 13. maddesindeki yetki ile 2019-2020 eğitim öğretim dönemi ve önceki dönemlerde kayıtlı olan öğrencilerimize % 10 fiyat zammı uygulanmasına karar verilmiştir.

Üniversitemiz Mütevelli Heyetinceuygulanmasına karar verilen zam oranı 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi öncesinde kayıt olantüm(2019-2020, 2018-2019, 2017-2018 ve öncesi)öğrencilerimizi kapsamakta olup, bu kapsamda olanların ücret ödemelerini % 10 fiyat zammı ile birlikte ödemesi gerekmektedir.