SHMYO Öğrencileri İçin Uygulama Dersleri Duyurusu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi, Ağız ve  Diş Sağlığı, Diş Protez Teknolojisi, İş ve Uğraşı Terapisi, ilk ve Acil Yardım, Optisyenlik, Odyometri, Patoloji Laboratuvar Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencilerinin uygulama dersleri 01-18 Haziran 2021 Tarihleri arasında Covid-19 Pandemisi  tedbirlerine bağlı olarak seyreltilmiş gruplara bölünerek yapılacaktır. Aşağıda yer alan tabloda uygulama derslerine katılacak olan sınıflar, uygulama süreleri, uygulama tarih aralıklarına göre öğrencilerimizin hazırlıklarını yaparak belirtilen tarihlerde hazır bulunmaları gerekmektedir. Uygulama dersleri için oluşturulan ders programı, öğrenci grupları Program Başkanlıklarınca öğrencilerimize duyurulacaktır.